flag

Aktuality

/

Nový APLEND hotel!

Spoznajte Tatry s nami

Nový APLEND hotel!

Tešíme sa, že rodina hotelov APLEND sa nedávno rozrástla o nového člena. Možno ho už poznáte ako ikonický wellness hotel v Tatrách, alebo ste okolo neho dokonca prechádzali  na potulkách po Štrbskom Plese.  

Nový APLEND hotel!

Je to Wellness Hotel Borovica****, ktorý patrí medzi ikony relaxu a regenerácie v Tatrách. Jedinečné služby vytrhnú každého hosťa z každodenného zhonu a vtiahnu do pokojnej atmosféry s tatranskou prírodou na dlani. 

Tento hotel nie je pre nás „len“ novou prevádzkou, zároveň je pre nás aj novou výzvou, pretože ide o nádherný 4**** hotel s bohatou históriou. Už teraz Vám vieme zaručiť, že tento hotel skvelo doplní ponuku našich doterajších ponúkaných služieb.  

Môžete sa tešiť na  bohaté wellness centrum s vodným svetom, kde nájdete plavecký bazén, detský bazén pre batoľatá, jacuzzi či hydromasážnu vaňu. Bonusom je vírivý bazén pod holým nebom s výhľadom na Tatry. Nechýba ani saunový svet až so 6 typmi sáun a širokým výberom wellness služieb a procedúr. Ak teda hľadáte dokonalý relax víkend s wellness, v  Borovici ste správne. Hotel jednoznačne osloví aj gurmánov či milovníkov dobrej kuchyne. Lobby bar, vinotéka a koňakový bar, zaručia gastronomické zážitky a príjemne strávené večery. A kým Vy si budete vychutnávať romantickú večeru v hotelovej reštaurácii, deti sa zabavia v priestrannom a plne vybavenom detskom kútiku.  

https://aplend.hotelion.sk/admin/data/object/637_2-145.jpg
https://aplend.hotelion.sk/admin/data/object/637_2-175.jpg

Aktívnych hostí čaká výber z viacerých zaujímavých aktivít. Všetkých aktívnych športovcov poteší moderné fitness centrum, lyžiarsky a golfový trenažér či lezecká stena, a to všetko priamo v priestoroch hotela. Okrem týchto všetkých služieb, ponúka Hotel Borovica aj ubytovanie pre milovníkov zvierat, ktorých určite poteší, že na pobyt môžu ísť aj so svojim domácim miláčikom.


Pre viac info. určite sledujte MYAPLEND na sociálnych sieťach, kde budeme postupne predstavovať hotel, jeho služby a samozrejme aj skvelé sezónne ponuky. 

Ale  čo je tou najlepšou správou? To, že si už teraz môžete zakúpiť pobyty v Hoteli Borovica so špeciálnou uvítacou ponukou - využite Vaše vernostné body MYAPLEND, s ktorými získate až 2x väčšiu zľavu na pobyty od 3.10. do 15.12.2024. A to, že s MYAPLEND budete mať vždy najlepšiu cenu na pobyt, sa môžete spoľahnúť. ;) 

 

https://aplend.hotelion.sk/admin/data/object/639_2-57.jpg
https://aplend.hotelion.sk/admin/data/object/639_2-63.jpg

Zdieľajte článok:

Môže vás zaujímať

green-smilered-smile

Newsletter nabitý informáciami

Buďte vždy v obraze

2x do mesiaca Vám pošleme zaujímavé info o Tatrách aj špeciálnych ponukách.